Webinar

Et professionelt webinar er mere end blot en præsentation. Her har du mulighed for at gå i dybden og uddanne potientielle kunder og brugere. Vores vært guider dig igennem så du skal blot dele din ekspertviden. Brug webinarer til at give et særligt teknisk indblik og brug os til, at nå ud til en større målgruppe i hele landet.

Har du mere på hjertet end du kan skrive ned?

Vores webinarer giver synlighed og taletid overfor potentielle kunder. Vi markedsfører det igennem vores insightskatalog og nyhedsbreve i vores database med over 120.000 tekniske profiler.

Konvertér din præsentation til et webinar, så står vi for vært, studie og producerer og distribuerer. Du får synlighed gennem vores tekniske medier og folk ser med. Hele 76 procent følger med i mere end 25 minutter og du får i gennemsnit 1.911 minutter opmærksomhed blandt nye, potentielle kunder – og masser af nye leads at arbejde med. 

PRISER for 50 basisleads, 7 dage/forside:
60.000 kr. inkl. produktion, vært, redigering og distribution via Version2 eller Ing.dk

VIDEO PRODUKTIONER

Vi idéudvikler, producerer og redigerer alle typer af videoformater, som formidler dit budskab og passer til det format, du ønsker.

video Interview

Gennem lyd og billeder får mulige kunder og fremtidige medarbejdere sat ansigt på din virksomhed, som samarbejdspartner eller potentiel ny arbejdsplads.

produktvideo

Vis os dit produkt ude i virkeligheden og brug illustration og animation til at forklare teknikken bag.

Virksomhedsvideo

Med en virksomhedsvideo kan seeren lære jeres brand og nøgleværdier at kende. Vi kan møde dine medarbejdere, dit seneste projekt eller noget helt tredje.

Social media content

Anvend Social Media til din reklamefilm eller skab engagerende videoteasers om jeres virksomhed eller event. På Linkedin, Facebook, Youtube eller Instagram Stories.

Nok om os ...
Fra nu af handler det om dig

Lad os tale om, hvordan du og din virksomhed kan skabe relevant indhold til de rigtige modtagere. Du kan også klikke på et af billederne og sende en mail, men det er nu nemmere at tale sammen.
RING TIL OS PÅ +45 33 26 54 11