#TMSUMMIT

Tech Management Digital Summit.  En uge om projektledelse og porteføljestyring
Spændende keynotes, aktuelle cases, produktdemonstrationer og Q&A’s. Et digitalt univers fyldt med faglig viden og inspirerende indhold med nogle af danmarks førende eksperter og virksomhederne bag de bedste projektværktøjer.

Play Video

"Yesterday I had the privilege to address the Tech Management conference, sharing some thoughts and learnings about change management"

– FLEMING VOETMAN, VP, MARKETING, COMMUNICATION, BRANDING & SUSTAINABILITY, FLSMIDTH

Løsning

Efter en årrække med Projekt:værktøjsdagen var tiden inde til at modernisere. Nutidens projektledere arbejder lige så meget med digital transformation og porteføljeledelse hænger i højere grad sammen med virksomhedens overordnede strategiske mål.

Derfor blev Tech Management Digital Summit første skridt på rejsen for et nyt og engagerende eventformat. Og på trods af en pandemi kunne vi invitere indenfor til inspirerende keynotes, spændende interviews og live Q&A med eksperterne. En time om dagen, direkte fra studiet via livestreaming, men også masser af indhold man kunne dykke ned i hjemme fra sofaen, eller på kontoret.

Resultat

  • Mere end 500 tilmeldte deltagere
  • Mere end 100 daglige besøgende på eventsiden i ugen
  • Leadopsamlingen fortsatte efter eventet og tiltrak stadig nye efter to måneder

Se udvalgte produktioner

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Vi bygger bro mellem dit brand og tekniske profesionelle gennem oplevelser og vores eventformater kan skræddersyes til netop dit behov. Fysisk, digitalt eller hydbrid.

EXPERIENCES

Nok om os ...
Fra nu af handler det om dig

Lad os tale om, hvordan du og din virksomhed kan skabe relevant indhold til de rigtige modtagere. Du kan også klikke på et af billederne og sende en mail, men det er nu nemmere at tale sammen.
RING TIL OS PÅ +45 33 26 54 11