INSIGHTS

Viden er guld værd, og vi ved hvor vi skal grave.
Vi tilrettelægger analyser og skaber publikationer, whitepapers og markedsundersøgelser som  afdækker alt fra din virksomheds imageprofil til produktkendskab.

Du får viden, leads eller kunder tilbage.

Rygtet siger...

Vi elsker tekniske historier og vi kan også formidle din. Vi er eksperter i at skabe ny indsigt gennem teknologi eller historiefortælling og vi kan distribuere det ud til Danmarks tekniske publikum. 

Og hvis det ikke var nok, har vi adgang til tusindevis af detaljeret brugerdata og adfærdsmønstre gennem vores tekniske medieplatforme. Det kan give dig en dybere viden om netop din virksomhed, dine kunder, din industri og/eller dine medarbejdere. 

Ved vi alt? Nej, men heldigvis har vi 120.000 tekniske profiler i vores database, vi kan spørge.

INSIGHTS PRODUKTIONER

Vi idéudvikler, skriver og layouter alle typer af vidensdeling, til tryk eller digital distribution via PDF eller dit website.

CASEHISTORIER

Historier fra virkeligheden sælger. Vi formulerer din case så målgruppen ser nye potientialer og kan spejle sig selv i fortællingen.

Vi taler FLYDENDE 'TeCHniSK'

Vi taler ingeniørens og den it-professionelles særlige sprog og taler til både hjerne og hjerte hos de tekniske professionelle.

WHITEPAPERS

Med et professionelt whitepaper gør du potientielle kunder klogere på dit produkt. Vi kan skrive, layoute og distribuere din viden ud til tekniske målgrupper i hele Danmark.

ANALYSE OG INDSIGT

Vores analyseafdeling kan skal ny viden til din virksomhed. Om markeder, produkter, industrier og holdninger. Og du kan bruge resultaterne til at skaffe nye leads.

Nok om os ...
Fra nu af handler det om dig

Lad os tale om, hvordan du og din virksomhed kan skabe relevant indhold til de rigtige modtagere. Du kan også klikke på et af billederne og sende en mail, men det er nu nemmere at tale sammen.
RING TIL OS PÅ +45 33 26 54 11