FrontSafe

Som en af danmarks absolutte markedsledere indenfor cloud-backup er virksomheden FrontSafe relativt ukendt. Det skal der laves om på. Men inden kampagne- og marketingmøllen blev sat i gang skulle identiteten og kommunikationen opdateres og strømlines.

" Vi er faktisk løsningen bag 35% af det danske professionelle cloud-backup marked "

– Reda Al-Karbalaie, FrontSafe

Løsning

FrontSafe fik i foråret 2020 en helt ny identitet og kommunikationsstrategi. Virksomheden havde levet lidt under radaren gennem partnerskaber, men nu skulle piben have en anden lyd.

FrontSafe 2.0 var en gennemgribende brandingøvelse men også et goddag til et helt nyt look. Nyt logo, nyt design, ny hjemmeside, ny tone of voice og sidst men ikke mindst en kampagne udviklet over en markedsanalyse, hvor vi spurgte de it-professionelle om deres backup-løsninger, som understøttede både FrontSafes position som eksperter, og som indhentede nye leads til virksomheden gennem det tilhørende whitepaper.

Kommunikationen tog udgangspunkt i virksomhedens historie og medarbejdere for selvom virksomheden i dag ejes af det globale it-firma J2Global, er FrontSafe stadig de danske eksperter i cloud-backup.

Resultat

  • Komplet ny visuel identitet
  • Artikler om services, hardware og software
  • Marketingkampagner
  • Markedsanalyser

Se produktioner

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Vi bygger bro mellem dit brand og tekniske profesionelle. 

NATIVE
ADVERTISING

Nok om os ...
Fra nu af handler det om dig

Lad os tale om, hvordan du og din virksomhed kan skabe relevant indhold til de rigtige modtagere. Du kan også klikke på et af billederne og sende en mail, men det er nu nemmere at tale sammen.
RING TIL OS PÅ +45 33 26 54 11
SKRIV TIL OS PÅ TR@ING.DK