Tech relations
Experience

Uanset om vi mødes fysisk eller digital er det en oplevelse at samles.
Vi skaber oplevelser der uddanner og inspirerer et professionelt teknisk publikum og vi kan tiltrække netop din målgruppe til eventet via vores mediekanaler og bruger-databaser. Vi planlægger, inviterer, markedsfører, producerer og eksekverer store som små eventformater, fysiske, digitale og hybrider. 

Hvad kan vi gøre for dig?

Del din viden i interessante formater

Her er et råd. Hvis du ønsker at engagere en teknisk målgruppe skal du skrue ned for salgstalen og begynde at dele faglighed og ekspertise. Hvis du er i tvivl om ingeniøren eller marketingchefen skal holde oplægget, så vælg ingeniøren 9 ud af 10 gange. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte program og format. Vi har daglig kontakt til stort set alle tekniske målgrupper og kender dem godt. Vores eventspecialister forstår, hvordan man skaber engagerende oplevelser, baseret på faglig vidensdeling.

Lyder det som noget for dig?

Udforsk vores portfolio af native produkter

Digitalt event om projektledelse.
Se hvordan vi gjorde.

I samarbejde med nogle af Danmarks førende eksperter indenfor porteføljestyring, risikostyring, uddannelse og projektværktøjer skabte vi en uges minikonference med keynotes, interviews, produktdemonstrationer og fagligt indhold via livestreams, Q&A sessioner og masser af fagligt indhold til download og on-demand.

Nok om os ...
Fra nu af handler det om dig

Lad os tale om, hvordan du og din virksomhed kan skabe relevant indhold til de rigtige modtagere. Du kan også klikke på et af billederne og sende en mail, men det er nu nemmere at tale sammen.
RING TIL OS PÅ +45 33 26 54 11
SKRIV TIL OS PÅ TR@ING.DK