Ambitiøs marketing handler om indsigt
Tech Relations er din bureaupartner, når du skal udvikle kvalitetsindhold
til en teknologisk målgruppe. Vi hjælper virksomheder med at skabe
kampagner, der tiltrækker opmærksomhed internt og eksternt
– og vi ved, hvad virker overfor målgruppen.

DIT PRODUKT. DIN VIRKSOMHED. DINE VÆRDIER. VORES ANSVAR

INDHOLD DER SKABER RESULTATER

Tech Relations er teknologiens kreative samarbejdspartner og content marketingbureau, og vi kan håndtere alle led af din næste kampagne, fra konceptudvikling og produktion til udgivelse og distribution.

Mangler du dygtige hænder til at producere teknologisk funderet marketingindhold til jeres egne platforme og kanaler såsom website, intranet, nyhedsbreve, årsrapport og sociale medier, så er Tech Relations din nye bureaupartner.

Vores team består af erfarne redaktører, journalister, grafikere, fotografer og layoutere, og vi har mange års erfaring i at producere til forskellige formater – lige fra print og online til video og lyd.

Hvis din målgruppe findes på vores platforme, kan vi desuden hjælpe dig med at (gen)bruge dit materiale på eksempelvis Ingeniøren og Version2.

Kontakt os og hør mere

DINE ØNSKER – DIN PRIS

Omkostninger kan variere, men kvalitet koster ikke ekstra

 

Vi sammensætter altid et pristilbud ud fra dine ønsker og behov. Vi udvikler alt fra kreative marketingkoncepter til employer- og corporate branding og salgsfremmende aktiviteter i forbindelse med events.

Vi producerer alle typer af content – og i alle prisklasser – men vores tilgang til marketing er altid at levere et produkt baseret på en teknologisk indsigt, som ikke matches af traditionelle bureauer.

Ønsker du at bruge dit materiale på en af vores platforme såsom Ingeniøren, Version2 og Jobfinder, kan vi ligeledes tilbyde skræddersyede kampagner til favorable priser.

Fortæl os om dine ønsker eller tanker, så hjælper vi med at sætte ord og pris på.

Kontakt os her

NOK OM OS ...

FRA NU AFHANDLER DET OM DIG

RING TIL OS PÅ +45 33 26 54 11

Lad os tale om, hvordan du og din virksomhed kan skabe relevant indhold til de rigtige modtagere. Du kan også klikke på et af billederne og sende en mail, men det er nu nemmere at tale sammen.

Kontakt os!

DANIEL BERGSAGEL
HEAD OF TECH RELATIONS
+45 33 26 54 11

LASSE SAVKOV-HANSEN
ART DIRECTOR
+45 20 68 47 70

KATHRINE AREVAD
EXPERIENCE & COMMUNICATION MANAGER
+45 61 42 16 33

ALBERTE EGHOLM
STUDENTERMEDHJÆLPER
+45 20 78 84 56