Briefings

Vi hjælper med at sammensætte dit event.
For alle briefing-koncepter gælder, at vi står for segmenteret rekruttering af de rette deltagere gennem vores medier og databaser, samt for alt det praktiske i forbindelse med afvikling af eventet. Vi har en database der indeholder over 100.000 kontakter. Efter eventet modtager i leadliste med permission på alle tilmeldte samt evalueringsrapport af indholdet.

Tre løsninger - tre muligheder

Hybrid

Få det bedste af begge verdener

Digital

Adgang til deltagere fra hele landet

Fysisk

Kom i nærkontakt med din målgruppe

Lad os sammen finde den løsning, der passer dig bedst!

Vi er med dig hele vejen

Emne og format

Vi rådgiver dig om emnevalg, talere samt valg af format, så du tiltrækker de rigtige leads og rammen om dit event matcher målgruppens forventninger.

Indhold der rammer plet

Mediehusets eksperter tilbydes som interviewere, modertatorer eller værter. De hjælper også med rekruttering af uafhængige talere eller panelister.

Leads der matcher dine ønsker

Vi matcher mediehusets brugerdatabase med din målgruppe og målretter markedsføringen herefter.

Markedsføring og branding

Vi står for markedsføring af eventen via vores egene medie- og email-platforme. Vi har eksperter til udvikling og opsætning af kampagner for eventen, som kan sikre et professionelt udtryk overfor målgruppen.

Det siger kunderne

“Checkpoint har sammen med vore partnere afviklet flere halv dags Briefings i samarbejde med Teknologiens Mediehus. Format og set-up fungerer rigtig godt og gør det let for os. Teknologiens Mediehus står for størstedelen af eventet – sammensætning af programmet, den røde tråd, rekruttering af relevante deltagere, lokation og forplejning, hvilket sparer os for tid og ressourcer, og vi kan nøjes med at koncentrere os om at bidrage til indholdet. Efterfølgende modtager vi deltagerliste med kontaktinformationer, hvilket naturligvis er et vigtigt punkt for os.”

– René Matell, Marketing Manager

Det siger deltagerne

Karsten – “Great show!”
Bente – “Thanks. Interesting field.”
David – “Thanks for a wonderful look into the industry”

Kommende og tidligere events

Nok om os ...
Fra nu af handler det om dig

Lad os tale om, hvordan du og din virksomhed kan skabe relevant indhold til de rigtige modtagere. Du kan også klikke på et af billederne og sende en mail, men det er nu nemmere at tale sammen.
RING TIL OS PÅ +45 33 26 54 11