TECH RELATION
AnalyticS

Viden, indsigter og tal baseret på Danmarks tekniske profiler
Via vores unikke brugerdatabase med tusindevis af tekniske profiler kan vi hjælpe din virksomhed med at kommunikere direkte til netop den målgruppe du ønsker at tale til. Og vi kan indsamle ny viden du kan bruge strategisk eller taktisk i din markedsføring.

Vi styrker din virksomheds position gennem

Det strategiske fundament for dit relationsarbejde begynder med forståelsen af den tekniske målgruppe uanset om du skal sælge et produkt eller styrke fortællingen om din virksomhed som arbejdsplads.
Vores analyser gør dig klogere på dit image, dit produkt og om dine interne værdier svarer overens med omverdenens opfattelse – uanset om disse er kommende medarbejdere eller ekspert-kunder.


Teknologiske medarbejdere, kunder og interessenter er vores speciale.
Datagrundlaget fra vores analyser stammer primært fra en brugerbase der udspringer fra mere end 600.000 unikke interaktioner mellem ingeniører, it-professionelle og teknologi-interesserede, der hver måned læser nyheder, henter viden, interagerer og debatterer teknologi på et professionelt plan. 

Vi kender dit brand bedre end du tror

Lad os begynde med et uforpligtende møde om jeres placering i målgruppen. 

Vores årlige imageanalyser; Ingeniørens Profilanalyse og IT-Company Rank giver os et særligt kendskab til din virksomhed, dine konkurrenter og markedet.

Gennem vores analyser og workshops rådgive dig og din virksomhed i, hvordan du kan flytte kendskab, skabe originalt indhold, kommunikere og markedsføre dit produkt eller brand baseret på viden og indsigt fra teknologiske professionelle.

Uden et kompas er det svært at finde retningen. På baggrund af imageanalyser, adfærdsdata og adgang til landets største samling af tekniske specialister, kan vi give dig et kompas og kvalificerede input til en positioneringsplan både i forhold til markedsposition og til kandidat-rekruttering og EVP'er.

Nok om os ...
Fra nu af handler det om dig

Lad os tale om, hvordan du og din virksomhed kan skabe relevant indhold til de rigtige modtagere. Du kan også klikke på et af billederne og sende en mail, men det er nu nemmere at tale sammen.
RING TIL OS PÅ +45 33 26 54 11