ADVERTORIAL

En advertorial tiltrækker samme opmærksomhed som en redaktionel artikel og brugerne husker dit indhold bedre end ved en klassisk annonce. Farvel til ad-blockers og lave klikrater og goddag til organisk søgeoptimering. Vi ved hvad der virker og vi er klar til at fortælle din historie.

Faglighed der tiltrækker

Vi engagerer dagligt det tekniske publikum på mere end 10 forskellige medier, hvor vi kan segmentere og målrette bredt og smalt.

Vores medier kommunikerer direkte til målgruppen via både analoge medier som avis, magasiner, særudgivelser, men primært gennem vores digitale platforme, nyhedsbreve, sociale medier – og events.

Advertorials er din mulighed for at bruge vores medier aktivt i forhold til leadgenerering, branding og rekruttering.

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Med en advertorial har vi mulighed for at møde potentielle kunder med ekspertviden og komme i dybden med et emne, en nyhed, eller et produkt. Vi ved, hvad der virker, og skriver og producerer advertorialen i samarbejde med dig. Advertorialen indgår i det redaktionelle indholdsflow mærket som “sponseret indhold”. 

 

6.200 kr.

TILKØB: FACEBOOK BOOST

28.000 kr.

Standardpakke

?

TILKØB

Nok om os ...
Fra nu af handler det om dig

Lad os tale om, hvordan du og din virksomhed kan skabe relevant indhold til de rigtige modtagere. Du kan også klikke på et af billederne og sende en mail, men det er nu nemmere at tale sammen.
RING TIL OS PÅ +45 33 26 54 11